Products

spedra receptfritt

Köp Spedra på internet receptfritt - är detta möjligt?

Spedra 50, 100, 200 mg

Europeisk klinik Köp nu

Description

Vad är Spedra?

Spedra är ett nytt originalläkemedel för behandling av erektil dysfunktion. Den innehåller den aktiva substansen avanafil. Detta ämne tillhör gruppen fosfodiesteras typ 5-hämmare (PDE-5). Den officiella utvecklaren av Avanafil är Vivus Inc. Den tillkännagav sin produkt 2012. Originalläkemedlet Spedra finns till försäljning i över 40 Europeiska länder.

Hur fungerar Spedra?

Avanafil slappnar av den släta muskulaturen i blodkärlen i bäckenorganen och ökar blodflödet till penisen. Som ett resultat uppstår en erektion, men endast i närvaro av sexuell upphetsning. Erektil dysfunktion kan orsakas av fysiologiska eller psykoemotionella förändringar i en mans kropp. Spedra kan användas för ED av vilken etiologi som helst.

Hur köper jag Spedra?

Att köpa på Internet kan med rätta anses vara ett bekvämt sätt att beställa Spedra-medicin. Du kan välja dosering och antal tabletter online och få produkten levererad till en lämplig plats.

Pris på Spedra i Sverige

I priset för tabletterna på leverantörens hemsida ingår konsultation med privatläkare. Du måste skaffa ett online recept innan du köper. För att göra detta fyller du i ett medicinskt frågeformulär under beställningsprocessen. Det betyder att du kan köpa produkten utan att ha fått ett recept tidigare.

Hur man använder läkemedlet Spedra?

Den rekommenderade dosen är 100 mg avanafil per dag. I olika fall kan den minskas till 50 mg eller ökas till 200 mg per applikation. Frekvensintag – en gång om dagen. Förekomsten av sexuell upphetsning (stimulering av penis, förspel före samlag) är en förutsättning för den önskade effekten. En engångsdos bör inte överstiga 200 mg per dag. Överdosering kan provocera fram en allvarlig biverkning. Äldre behöver ingen dosjustering. Läkemedlet tas 15-30 minuter före sexuell aktivitet. Handlingen varar i 4 – 6 timmar. Läkemedlets effektivitet påverkas inte av mat och små doser alkohol. Spedra är inte beroendeframkallande och påverkar inte befruktningen.

Avanafil har visat sig orsaka färre biverkningar än Sildenafil eller Tadalafil. Det är en ny generation av PDE-5-hämmare, så den har ett antal fördelar jämfört med sina föregångare.

Vilka är kontraindikationerna, biverkningarna och varningarna?

Läkemedlet är kontraindicerat i händelse av en allergisk reaktion mot avanafil eller något annat ämne i kompositionen. Spedra är kontraindicerat till ungdomar under 18 år, patienter med njur- eller leverinsufficiens. Vid lätt eller måttligt nedsatt lever- eller njurfunktion kan minimidosen av läkemedlet tas, men detta kräver konsultation med en läkare för att justera dosen. Det är tillåtet att använda produkten till patienter med diabetes.

Förskriv med försiktighet under följande förhållanden:

  • predisposition för långvariga och smärtsamma erektioner som inte är förknippade med sexuell upphetsning (priapism);
  • anatomisk deformation av penis;
  • om patienten har haft en hjärtinfarkt eller stroke under de senaste sex månaderna;
  • inre blödning;
  • frekventa förändringar i blodtrycket;
  • hjärt-kärlsjukdomar där det finns restriktioner för sexuell aktivitet.

Läkemedlet kan orsaka vissa biverkningar. Dessa kan inkludera huvudvärk, svettning, rinit, nästäppa, dåsighet, dimsyn, ryggsmärtor, halsont, yrsel, hjärtklappning, illamående, kräkningar och buksmärtor. Om du upplever ihållande biverkningar eller överdos bör du sluta ta läkemedlet och uppsöka läkare. Rådgör med en läkare före användning och läs bruksanvisningen. Detta kommer att hjälpa till att förhindra oönskade biverkningar.

För att öka behandlingens effektivitet rekommenderar vi att du studerar den detaljerade informationen om läkemedlet på FASS-webbplatsen.

Är det möjligt att kombinera Spedra med andra läkemedel?

Spedra ska inte användas om du tar ketokonazol, ritonavir, indinavir, nelfinavir, atazanavir, klaritromycin, nefazodon, itrakonazol, telitromycin, saquinavir. Om du tar erytromycin, aprepitant, amprenavir, diltiazem, flukonazol, verapamil eller fosamprenavir, bör den maximala dosen av Avanafil inte överstiga 100 mg en gång var 48:e timme under denna period. Ta inte Avanafil samtidigt med andra läkemedel för att öka styrkan.

Kan jag dricka alkohol?

Om du kombinerar behandling med alkoholkonsumtion kan risken för biverkningar öka. Det finns en högre sannolikhet för ett tryckfall och yrsel. Kvaliteten på erektion kan minska (vid överdrickande).

Vad innehåller den?

Läkemedlet innehåller den aktiva substansen – Avanafil. Det finns i tabletter som innehåller 50 mg, 100 mg, 200 mg aktivt ämne.

Påverkar Spedra din förmåga att köra bil?

Med tanke på möjligheten till biverkningar från centrala nervsystemet kan du behöva avstå från det. Om någon visuell biverkning eller yrsel inträffar, kör inte bil, cykla, använd inte verktyg eller maskiner.