Products

köpa Levaxin receptfritt

Köp Levaxin utan recept

Levothyroxine (Levaxin) 25, 50, 100 mcg

Apotek på nätet Köp nu

Description

Vad är Levaxin?

Levaxin tabletter innehåller den aktiva ingrediensen levotyroxin. Det senare tillhör en grupp läkemedel som kallas sköldkörtelhormoner, som fungerar genom att ersätta låga nivåer av tyroxin i kroppen. Läkemedlet används för att behandla hypotyreoidism, en sjukdom där sköldkörteln är underaktiv och dess celler inte kan syntetisera tillräckligt med hormon tyroxin (T4), vilket är viktigt för att kontrollera metaboliska processer. Symtom på hypotyreos inkluderar trötthet, svaghet, kramper, sänkt hjärtfrekvens, torr hud, håravfall, en djup röst och viktökning.

Hur fungerar det?

Detta är en hormonell ersättningsterapi som är avsedd för ersättning till bristande nivå av T4. Tyroxin omvandlas också till trijodtyronin (T3), en mer aktiv form av sköldkörtelhormon i kroppen. Användning av Levaxin hjälper således till att återställa T3- och T4-nivåerna till det normala vilket hjälper till att förbättra matsmältningsprocesserna och omvandla fett till energi, eftersom dessa hormoner hjälper till att kontrollera hur mycket energi din organism använder.

Köp och pris på Levaxin (Levotyroxin)

Priset på detta hormonella läkemedel inkluderar köp och privatläkares samråd om att utfärda ett recept online. Det är inte tillgängligt receptfritt. Du behöver inte ett tidigare utfärdat recept för att köpa Levaxin (25, 50 eller 100 mcg).

levothyroxine apotek

Går Levaxin att införskaffa äkta på nätet, utan recept?

Det går att hitta äkta Levaxin receptfritt på särskilda webbsidor, men då de begår olagliga brott i att sälja det till dig är det inte ett toppalternativ. Så välj hellre att gå den lagliga vägen!

Användning

Tas strikt enligt anvisningarna. Vuxna behöver vanligtvis 50 till 100 mcg per dag, med dosökningen var fjärde eller sjätte vecka efter behov. Maximalt dagligt belopp är 200 mcg. Barn och äldre behöver vanligtvis en reducerad dos.

Instruktioner för intag: ta medicinen på fastande mage, bäst en halvtimme före morgonmåltiden. Hur lång tid behöver man använda? Behandlingen är vanligtvis långvarig.

Vad är begränsningar för användning, interaktioner och biverkningar?

Levaxin är kontraindicerat i fall av allergi mot levotyroxin eller inaktiva komponenter i läkemedlet, obehandlade störningar i binjurarna eller hypofysen, hypertyreoidism (tyrotoxicos) samt samtidig användning av läkemedel som påverkar produktionen av sköldkörtelhormoner under graviditeten.

Berätta för dina läkare om läkemedel och kosttillskott du tar, Levaxin kan interagera med antikoagulantia, antacida, tamoxifen, p-piller, NSAID, mineraltillskott etc.

Sluta använda Levaxin och kontakta din läkare om du känner symtom på en allvarlig allergisk reaktion som svullnad i ansikte eller hals. Potentiella biverkningar inkluderar diarré, kärlkramp, viktminskning, muskelsvaghet, oregelbunden menstruation, feber och några andra.

Hitta fullständig information på FASS-webbplatsen.

Levaxin: FASS information

Vanliga frågor

Vad innehåller Levaxin?

Läkemedlet innehåller levotyroxinnatrium som ett aktivt medel, liksom inaktiva komponenter inklusive gelatin, laktosmonohydrat och magnesiumstearat.

Kan jag köra bil när jag behandlar Levaxin?

Det finns inga adekvata uppgifter om det. Kör inte bil eller använd inte maskiner förrän du vet hur Levaxin påverkar dig.

Kan gravida och ammande kvinnor använda Levaxin?

Levothyroxin anses inte vara skadligt för ett ofött barn när det tas av en gravid kvinna. Tyroxinnivåerna bör dock följas noggrant under graviditeten. Du ska inte amma om inte din läkare tillåter det.

Kan jag dricka alkohol?

Alkohol har ingen signifikant interaktion med detta läkemedel.

Vilka är andra former av medicinen?

Det erbjuds också som en oral lösning 25 eller 50 mcg per 5 ml som också kan ordineras för struma behandling.