Vanligt förekommande frågor

Säljer ni läkemedel utan recept?

Först och främst så säljer vi inga läkemedel alls, vi rekommenderar bara pålitliga plattformar genom vilka det är möjligt att beställa olika läkemedel.

Landets förordningar upprättar en lista över läkemedel som kan köpas utan recept. Endast i dessa fall kan beställningen göras receptfritt. I andra fall är det obligatoriskt att konsultera läkaren och få en köprekommendation. För att underlätta beställningsprocessen ger leverantörer möjlighet att få ett recept utan att lämna hemmet. En läkare analyserar dina hälsouppgifter som du tillhandahåller i form av ett särskilt frågeformulär. Sedan fattar specialisten ett beslut, som baseras på denna information, om förskrivning av läkemedlet och utfärdande av ett onlinerecept.

Kan ni rekommendera att köpa mediciner?

Nej, det kan vi inte. Om du hittar en beskrivning av läkemedlet på vår hemsida betyder det inte att vi rekommenderar det. Alla rekommendationer ges av en läkare.

Vem gör jag ett avtal om att köpa medicin med?

Om du klickar på en banner som ”Köp nu” / ”Kolla priser” eller något liknande på en produkt eller annan webbsida på eller webbplats, kommer du att omdirigeras till webbplatsen för en av våra pålitliga partners som lagligt säljer läkemedel. Vi är inte delaktiga i transaktionen, och varken säljer eller annonserar om läkemedel. På vår hemsida kan du hitta introduktionsinformation om läkemedel och säljare som du kan samarbeta med.

Vilka är leveransvillkoren för läkemedlen?

Leveranstiden kan skilja sig beroende på leverantör, din bostadsort, när under dagen som beställningen görs och veckodag. De totala leveranstiderna sträcker sig från 24 till 48 timmar. De flesta kunderna får varorna dagen efter beställningen.

Vilken typ av tjänster ingår i priset på läkemedlet?

Om du gör en beställning, förutom själva läkemedlet, får du kompletterande tjänster: en läkares konsultation, ett recept och en leverans till din stad. Du betalar precis så mycket som anges på leverantörens webbplats.

Kan jag göra en beställning i ett annat land?

Du kan göra en bokning i vilket land som helst, som har ett av leverantörens representationskontor. En fullständig lista över sådana länder finns på leverantörens webbplats.

Vem kan ge mig detaljerad information om kassan?

Du kan ställa alla frågor om beställning till leverantörens representanter enligt de kontakter som anges på deras hemsida.