Om oss

Kopalakemedel.com är en informationswebbplats för dig som vill lära dig mer om populära läkemedel och säkra sätt att köpa dem online. På denna webbplats kommer du inte att kunna få medicinska tjänster, men du kan dygnet runt få gratis recensioner av läkemedel, onlineapotek, och medicinska forum. Denna information ska inte användas för självmedicinering, men den kan vara till stor hjälp för den som letar efter läkemedel på Internet.

Vårt team består av entusiaster med specialutbildning som vill att Sveriges befolkning inte ska göra misstag när de köper läkemedel online. Vissa patienter vet inte att det finns bedragare på Internet. Andra försöker påbörja behandling utan recept och utan att konsultera en läkare. Vårt mål är att båda dessa kategorier av patienter ska sluta riskera sin hälsa och sina pengar.

Kopalakemedel.com är inte ett onlineapotek. Alla aktiva banners på webbplatsen skickar dig till tredje parts internetresurser. Vi samarbetar inte med illegala säljare och ser till att innehållet och informationen på sidan inte kan skada användarna.

Trots författarnas höga kvalifikationer är vi inte behöriga att ge medicinsk rådgivning. Vi kan inte heller hållas ansvariga för eventuella fel i artiklar, men vi gör vårt bästa för att tillhandahålla den mest relevanta och aktuella informationen.

Om du vill få en onlinekonsultation, följ då instruktionerna som du hittar på sajten så du kan komma till en specialiserad onlineplattform som samarbetar med Europeiska unionens läkare.

Onlinetjänster och apotek som vi är anslutna till har sina registrerade fysiska adresser.

Till exempel:

  • Euroclinix – 106 Lower Addiscombe Road, Croydon, Storbritannien- CR0 6AD: +44 (0) 203 322 9966: Registreringsnummer: 07600912
  • Treated – Webcare Group LTD, Regency Court, 62-66, Deansgate, Manchester, M3 2EN