Products

Condyline receptfritt

Condyline

0.5%, 3.5 ml, 1 Lösning

Apotek på nätet Beställ nu

Description

Medicin för genitala delar (väldigt otäcka vårtor på könsorganen) kan köpas online. Allvarlighetsgraden av denna sjukdom gör det omöjligt att skjuta upp eller lita på opålitliga leverantörer. 

Receptfri behandling av kondylom med podofyllotoxin – är det möjligt? 

Condyline eller Wartec (podofyllotoxin) säljs endast med recept. Behandling bör utföras under övervakning av en specialist. Detta gör det inte omöjligt för dig att snabbt och enkelt göra en beställning på nätet utan att först träffa en läkare.

Condyline säljs på specialiserade online plattformar för försäljning av läkemedel I Europa. Denna säljare använder certifierade läkare som granskar varje ansökan och fyller i ett recept på nätet. Läkaren kommer inte hem till dig. Men du kan få råd utan att lämna ditt hem. Vanliga apotek tillhandahåller inte denna tjänst. 

Hur hittar jag det bästa priset för Condyline? 

Priset kan skilja sig åt mellan olika apotek. Att hitta ett lönsamt alternativ kommer att ta mycket tid och ansträngning. Om patienten önskar att få en läkares utlåtande och göra en beställning på samma ställe, kan detta göras över nätet. En laglig säljare kommer inte att förse dig med det billigaste priset på marknaden utan kommer att ge dig den nödvändiga servicen. Priset i beställningen inkluderar ett samråd med en läkare med utfärdande av ett online recept och leverans i hela landet. Distans konsultation sker grundat på ett speciellt frågeformulär. Att fylla i denna på ett ansvarsfullt sätt ger läkaren möjlighet att på ett korrekt sätt utvärdera patientens hälsa och fatta ett beslut om att förskriva läkemedlet. Orderbehandlingen sker inom en dag. Leveranstiden är vanligtvis mellan 24 till 48 timmar.

Priset på en podophyllotoxin innehållande medicin beror på doseringsformen: gel (kräm) eller lösning. Du kommer bara behöva köpa läkemedlet som läkaren skrivit ut till dig, med hänsyn till de karaktärsdrag som din sjukdom har. 

Att köpa behandling för vårtor – vanligt apotek eller online? 

Fördelar med att handla online:

  • enkel sökning;
  • anonymitet;
  • erhålla ett recept online;
  • snabb leverans.

När det gäller att göra en beställning, betalning och leverans kan du rådfråga hos leverantörens supporttjänst. 

Vad är Condyline (podofyllotoxin)

Condyline är ett läkemedel för utplåning av genitala vårtor. Effekten uppnås med anledning av den aktiva ingrediensen podophyllotoxin. Den har en brännande och mumifierande effekt på oönskad bildning på könsorganen eller nära anus. 

Podophyllotoxin är ett gift av naturligt ursprung ( ett extrakt gjort av rötterna till Podophylla – växten). Den stör tillväxtprocessen och orsakar vävnadsdöd i vårtcellerna och minskar även intensiteten hos inflammatoriska processen. 

Angivelser för användning:

  • genitala vårtor på huden på könsorganet (gel eller lösning);
  • vårtor mellan könsorganet och anus (endast gel).

Detta läkemedel är inte avsett för att behandla vårtor i könsorganet eller ändtärmen.

Hur använder jag Condyline?

Innehållet i lösningen är 5 mg aktiv ingrediens per 1 ml vätska. Den bör appliceras på vårtorna två gånger om dagen vid en naturlig tid (vanligtvis på morgonen och på kvällen). Valet av tid på dagen är väldigt viktig för en effektiv behandling. Ju längre Condyline finns kvar på hudens yta, desto större är dess effekt på vårtan. För applicering använder du engångs bomullspinnar eller applikatorer. 

Podophyllotoxin har inte en punkt effekt, så du bör skydda huden runt om vårtorna från att få en för stor mängd läkemedel. För att göra detta kan du smörja övriga området med petroleumgelé (vaselin) eller zink salva. 

Du bör genomgå 6 behandlingar på tre dagar. Inga fler behandlingar bör göras under den första veckan. 

Behandlingens varaktighet bestäms av läkaren, men under normala förhållanden bör det inte överstiga 5 veckor. Avsaknad på effekt ligger till grund för omprövning av behandlingen. 

Kontraindikationer och biverkningar av podophyllotoxin

Läkemedel som innehåller podophyllotoxin är kontraindicerade hos gravida och ammande kvinnor. Allergiska reaktioner på något ämne av läkemedlet är också skäl för att avbryta behandling med Condyline.

Särskild försiktighet måste vidtas vid tillämpning av lösningen. Det kan spridas och lämna allvarlig irritation på huden. Alla slemhinnor (ögon, mun, könsdelar) bör skyddas från att få läkemedlet på sig. Av denna anledning bör män använda kondomer för samlag under sin behandling för vårtor.

Detta läkemedel kan endast användas av vuxna. Om vårtor har dykt upp hos ett barn kan de inte behandlas med podophyllotoxin.

Möjliga biverkningar inkluderar:

  • smärta på applikations platsen;
  • hudinflammation.

Alla rekommendationer för användning av Condyline eller andra läkemedel som innehåller podophyllotoxin bör läsas i de officiella instruktionerna från tillverkaren.